Afirmacije, naručivanje iz kozmičke kuhinje

Afirmacije
Preuzmite besplatno Afirmacije, naručivanje iz kozmičke kuhinje

Koliko Vas već koristi pozitivne afirmacije u svom životu? Afirmacija je sve što kažete i mislite. Afirmacije su pozitivne u sadašnjem vremenu formirane osobne izjave koje nam pomažu stvoriti ono što želimo u svom životu.

O čemu razmišljate u sadašnjem trenutku? Da li su Vaše misli negativne ili pozitivne? Želite li da Vaše misli kreiraju Vašu budućnost? Afirmacije su sve tvrdnje ili odluke koje donesemo – bilo pozitivne ili negativne. Prečesto razmišljamo o negativnim afirmacijama. Negativne afirmacije stvaraju još više onoga što ne želimo. Što je to nešto u svom životu želiš promijeniti? Možda novi posao, više blagostanja, novu vezu, više zdravlja ili mir uma. Korištenje afirmacija može ti pomoći da postigneš bilo što od navedenog.

Jedina stvar s kojom se moramo suočiti je misao, a misao se može promijeniti. Bez obzira na problem, vaša iskustva su vanjski efekti unutarnjih misli.

Vjerovali ili ne, mi biramo svoje misli. Možda iz navike mislimo istu misao stalno i iznova tako da nam se čini da je sami biramo. No, mi jesmo izabrali tu misao. Također možemo odbiti razmišljati određene misli. Kako često odbijate razmišljati pozitivno o sebi? Isto tako možete odbiti razmišljati negativno o sebi.

Volim razmišljati o afirmacijama kao o unutarnjem kompasu koji nas pokreće u pravom smjeru.

I Vi možete kreirati i manifestirati život kakav želite nakon što upoznate načela i praksu korištenja afirmacija.  Ovladati umijećem stvaranja snažnih afirmacija jedna je od najvažnijih stvari. Potrebna je praksa i ponavljanje, ali nagrade su vrijedne toga!

Na linku ispod preuzmi najsnažnije afirmacije za naručivanje iz Kozmičke kuhinje za najvažnije dijelove našega života: osobne afirmacije, afirmacije za zdravlje, blagostanje, uspjeh, posao i odnose. Neka Vam služe kao kratak podsjetnik na Vašem svakodnevnom putu kreacije života koji želite.

Ako ste ipak početnik u ovom području, na e-radionicama naučite kako kreirati snažne djelotvorne afirmacije. Više o njima saznaj na marinajelic.com

Afirmacije, naručivanje iz kozmičke kuhinje

PREUZMI

Pošalji download link na: