Dnevnik zahvalnosti

dnevnik_zahvalnosti
Preuzmite besplatno Dnevnik zahvalnosti

Riječ  -zahvalnost- upisana je u google tražilicu svaki mjesec otprilike  135.000 puta.

Meni taj podatak govori da mnogi od nas žele biti zahvalniji, ali zapravo nisu sigurni kako.

Kroz rad sa ljudima prepoznala sam koliko veliku ulogu zahvalnost ima u njihovim životima i koliko im je redovito iskazivanje zahvalnost promijenilo život. Upravo ova iskustva su me inspirirala da kreiram Dnevnik zahvalnosti koji će svima biti dostupan.

Na čemu ste zahvalni? Kako započinjete svoj dan? Koju prvo kažete ujutro kada se probudite? Da li to nešto pozitivno ili negativno?

Život u zahvalnosti je putovanje koje iznova počinje iz dana u dan, iz trenutka u trenutak. Jedan od načina da ostanete na pravom putu je da svaki dan pišete dnevnik zahvalnosti.

Svemir voli zahvalnost i što je više budete osjećali, to ćete više živjeti u izobilju. Imati ćete više zdravlja, ljubavi, radosti, stvaralačke energije. Biti ćete sposobniji zapažati pozitivne stvari koje vam se događaju, ma kako sitne one bile – autobus koji vam odmah stiže, prazan šalter u banci, dečji osmijeh, smješan komentar nekog susjeda, kompliment, pohvala, dobra knjiga ili film, sunčan dan, kava sa dragom osobom. To će promijeniti Vašu perspektivu i omogućiti Vam da gradite svijest temeljenu na pozitivnim osjećajima i događajima.

Zato neka Vam zahvaljivanje pređe u naviku. Čim vam se nešto lijepo dogodi ili osjetite potrebu da biste mogli biti zahvalni, recite „hvala”. Recite to i kad se dogodi nešto što Vam u tom trenutku nije lijepo, ali Vam otvara oči i nečemu Vas uči. Na kraju dana se zahvalite na svim iskustvima koje ste taj dan imali. Zahvalite se iskreno i dopustite da Vas ovaj, ja ga zovem -osjećaj nad osjećajima-, ispuni i preplavi.

Vođenjem ovoga Dnevnik zahvalnosti udvostručiti ćete zahvalnost (kroz misao i napisanu riječ), a dobro će Vam doći i u onim danima kada Vam se bude činilo da nema ničega na čemu biste bili zahvalni.

Važno je da se svakog dana prisjetite nečeg novog. Zahvalnost nam pomaže shvatiti da je sreća u malim, svakodnevnim stvarima. Zahvaljujte se i za ono što će doći, za ono što je u procesu stvaranja, jer ćete ga time ubrzati.

Cijenite svaki napor koji učinite. Znajte da između Vašeg starog i novog sistema vjerovanja može doći do prijelaznog perioda. Ne dajte se obeshrabriti. Volite sebe kao dragog prijatelja. Ohrabrujte se dok prolazite kroz ova nova iskustva.

Još niste sigurni kako bi Vam pisanje Dnevnika zahvalnosti zaista moglo obogatiti i promijeniti život?

Preuzmite ovaj Dnevnik zahvalnosti koji sam za Vas kreirala i uvjerite se sami u sve ono o čemu sam ovdje gore i u samom Dnevniku pisala.

Na Vama je samo da donesete odluku i još danas krenete putem Zahvalnosti i prosperiteta.

Dnevnik Zahvalnosti

PREUZMI

Pošalji download link na: