Zaštita privatnosti

Dobrodošli na našu stranicu zaštite privatnosti!

Naša web stranica koristi nekoliko dodataka kako bismo vam pružili sigurno i pouzdano iskustvo pregledavanja. Vaša privatnost nam je izuzetno važna, stoga smo implementirali odgovarajuće mjere zaštite podataka. Ovdje ćemo vam pružiti informacije o tome kako koristimo i štitimo vaše podatke.

Booked: Naš dodatak Booked koristimo kako bismo vam omogućili jednostavno zakazivanje termina ili rezervacija na našoj stranici. Prikupljamo samo nužne podatke koji su vam potrebni za tu svrhu, kao što su ime, kontakt informacije i željeni datum i vrijeme. Vaše podatke koristimo isključivo u svrhu rezervacija i nećemo ih dijeliti s trećim stranama.

Borlabs Cookie: Koristimo dodatak Borlabs Cookie kako bismo vas obavijestili i dobili vaš pristanak za upotrebu kolačića na našoj stranici. Kolačići su male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na vašem uređaju i pomažu nam poboljšati funkcionalnost stranice. Možete prilagoditi postavke kolačića putem obavijesti koja se pojavljuje prilikom posjeta našoj stranici.

Contact Form 7: Ako nas kontaktirate putem obrasca za kontakt na našoj stranici, prikupit ćemo podatke koje ste nam pružili, kao što su ime, e-pošta i poruka. Ovi podaci koriste se samo u svrhu odgovaranja na vaš upit i nećemo ih koristiti u druge svrhe niti ih dijeliti s trećim stranama bez vašeg pristanka.

Download After Email: Naš dodatak Download After Email koristimo kako bismo vam omogućili preuzimanje određenih sadržaja nakon što nam pružite svoju e-poštu. Vaša e-pošta koristit će se samo za slanje relevantnih sadržaja i informacija koje ste tražili. Nećemo prodavati ili dijeliti vaše e-poštanske adrese s trećim stranama.

Font Awesome: Dodatak Font Awesome koristimo za prikaz određenih ikona na našoj stranici. Ovaj dodatak ne prikuplja niti dijeli vaše osobne podatke.

MC4WP: Mailchimp for WordPress: Koristimo ovaj dodatak kako bismo vam omogućili prijavu na našu e-poštu ili novosti. Ako se prijavite, vaše ime i e-pošta koristit će se samo za slanje relevantnih informacija i nećemo ih dijeliti s trećim stranama bez vašeg pristanka.

Kolačići i podaci koje prikupljamo na našoj web stranici čuvaju se u razdoblju od jedne godine, nakon čega se automatski brišu. Ova mjera osigurava da vaši podaci ostanu sigurni i da se koriste samo u svrhe za koje su namijenjeni.

Ako imate bilo kakva pitanja, nedoumice ili želite saznati više o našim praksama zaštite privatnosti, slobodno nas kontaktirajte. Stojimo vam na raspolaganju da vam pružimo dodatne informacije i objasnimo naše postupke.

Naš tim za podršku je ovdje da vam pomogne. Možete nas kontaktirati na sljedeće načine:

E-mail: kreator@marinajelic.com
Telefon: +385 99 7722222

Hvala vam što ste posjetili našu stranicu i što nam ukazujete povjerenje u vezi s vašim podacima. Uvijek radimo na poboljšanju naših praksi zaštite privatnosti i poduzimamo sve potrebne mjere kako bismo osigurali sigurnost vaših podataka.

Vaša privatnost je naš prioritet!