YouTube

Podcast

Prevelika očekivanja od Božića

U ovoj podcast epizodi saznat ćete: zašto očekivanja često dovode do razočaranja, zašto se toliko opterećujemo za Božić i Novu godinu i kako se osloboditi očekivanja o određenom danu.

Advent: vrijeme stresa ili vrijeme povratka sebi

Ovim podcastom želim Vas inspirirati da Božićnu priču ne pretvorite u komercijalnu bajku, bez poruke Božića. Da tragate za unutarnjim mirom kroz adventsko vrijeme i ne upadnete u zamku stresa i užurbanosti.

10 najčešćih laži depresije

10 najčešćih laži koje nam depresija govori prema osobama koje boluju od depresije i koje su sudjelovale u projektu koji se zove The Depression Project a koje nemaju veze sa našom istinom i stvarnosti.

5 koraka do promjene bilo čega u našem životu

U današnjoj epizodi poslušajte što i na koji način je potrebno učiniti da bi napravili promjenu, neovisno o tome koliko promjena bila velika ili mala.

Kako (ne) razgovarati sa osobama koje se bore sa depresijom

Poslušajte u ovoj epizodi konkretne primjere, ono što ljudi koji boluju od tih bolesti nikako ne žele čuti, što je poželjno i dobro da čuju i kako ih mi možemo podržati.

ojačate samopouzdanje u 4 snažna koraka

Zašto gubimo vlastitu vrijednost plus 2 praktične vježbe te na kraju i 8 savjeta kako u svojoj svakodnevnici malim koracima ojačati svoje samopouzdanje.

Kriza srednjih godina i zov naše duše

U ovoj epizodi poslušajte kada i zašto dolazimo do ´´krize srednjih godina´´ i koji nas to osjećaj vodi.

Kako ukloniti negativne misli

3 koraka, metode, načina koja koristimo u terapiji kada radimo na uklanjanju negativnih misli i što napraviti kada se pojave

Najmoćnija metoda iscjeljivanja koja je ikada postojala

U današnjoj epizodi podcasta govorim o najmoćnijoj metodi iscjeljivanja koja je ikada postojala i o zaštitnim strategijama koje smo razvili.