Upute za rad sa ogledalom

upute za rad s ogledalom hr
Preuzmite besplatno Upute za rad sa ogledalom

Rad sa ogledalom je konfrotirajući, neosporno je zastrašujući, pomalo neugodan… ali i duboko iscjeljujući.

„Ogledalo oslikava osjećaje koje imamo o sebi. Kada se pogledate u njega, postajete svjesni čemu se opirete, a prema čemu ste otvoreni i šta dozvoljavate. Najmoćnije izjave su one koje izgovorite glasno ispred ogledala, zagledani u vlastite oči.“ – Louise Hay.

U jednoj od svojih knjiga, Louise Hay predstavlja program u trajanju od dvadeset i jednog dana ukojem u radu sa ogledalom možemo naučiti slijedeće tehnike: za otpuštanje prošlosti, za poboljšanje samopoštovanja, za oslobađanje ljutnje, kako oprostitisebi i onima koji su nas povrijedili, za iscjeljenje odnosa, za život bez stresa i još puno toga.

Otkrijte sve načine kako ogledalo može biti moćno oružje za pozitivan preobražaj i brigu o sebi.

Većinu vremena u životu srž svih naših problema (ja ih zovem izazova) je to što ne prihvaćamo i ne volimo SVE dijelove sebe. Najbolji način za utvrditi gdje se nalazimo po tom pitanju je da radimo sa ogledalom.

Pogledajte u svoje oči i izjavite: “Volim i prihvaćam sebe baš ovakvog kakav sam. Volim te, stvarno te volim, stvarno te puno volim. “ I mislite to što govorite. Radite svoje pozitivne afirmacije ispred ogledala. Iako Vam u početku afirmacije djeluju lažno i možda Vam se u početku rada javljaju osjećaji neugode, oduprite se iskušenjima da skrenete pogled i samo nastavite, radite ih, ponavljajte: “ Volim te, stvarno te volim. “ Ako se dogodi nešto lijepo, odite do ogledala i recite: “ Hvala ti. “ Odajte sebi priznanje za dobro u Vašem životu.

Zagledajte se u svoje oči i recite: “Opraštam ti i volim te.“ Oprostite i drugima ispred ogledala. Koristite ogledalo za razgovor sa drugima. Recite im ono što se plašite reći im u lice. Recite da želite njihovu ljubav i priznanje. Nakon toga registriraj svoje osjećaje, nemoj ih osuđivati. Samo primjetite što se događa sa Vama dok to izgovarate.

Na linku ispod preuzmite uvodna objašnjenja kako raditi sa ogledalom. Dok čekate na preuzimanje svoga besplatnog materijala, pogledajte na marinajelic.com što Vam još može pomoći na Vašem putu kreacije života koji želite.

Rad sa ogledalom

PREUZMI

Pošalji download link na: